Elke dag glijden er folders je brievenbus in, met de mooiste plaatjes en  bijbehorende uitdagende acties en producten, Het is dus geen vraag of je bloot staat aan verleiding in het leven van alle dag, maar of je er aan toegeeft en in welke mate natuurlijk.

Dit is min of meer de rode draad die door de thema dienst De Verleiding loopt van Just4U, waarin wij via de snoep pot, bedelnap en de oeroude Indiase apen val  uiteindelijk leren om te gaan met alle prikkels en verleidingen om ons heen. Een treffende  en komische film clip maakt deze dienst compleet en De Verleiding is geschikt voor jong en oud.

Qua  inhoud is De Verleiding uitstekend in te zetten in plaats van een reguliere dienst. Volledig verzorgd en uitgevoerd door Just4U, dus u bent geen dominee of organist nodig.

Alle teksten worden via de beamer geprojecteerd en buitenlandse liedteksten voor u vertaald. Tijdens de dienst is een collecte voorzien, door u als lokale organisatie zelf in te vullen.

Benieuwd naar de kosten voor een dergelijke themadienst van Just4U, neem dan gerust contact met ons op. In onze agenda staan de verschillende data en plaatsen waar deze dienst wordt uitgevoerd, zodat u vooraf een idee heeft, wat u kunt verwachten.