In een We Sing dienst maken niet wij als Just4U de dienst uit, maar heeft u het voor het zeggen! Deze verassende aanpak werpt een geheel ander licht op de manier van een themadienst invullen, omdat niemand vooraf weet hoe de zaak gaan uitpakken. Het enige zekere zijn de vaste uitgangspunten : samenzang, solistisch werk van Just4U en inhoudelijke momenten.

Just4U heeft een lijst van samenzang nummers, solo materiaal en een aantal inhoudelijke elementen samengesteld en die wordt tijdens de dienst geprojecteerd. Door met microfoons het publiek in te gaan, kunnen de aanwezigen kiezen wat er gebeuren gaat en zo de inhoud van de dienst bepalen, vaak aangevuld met persoonlijke verhalen, ervaringen of getuigenissen waarom men een bepaalde keuze maakt. Op deze wijze wordt het een bijzonder, onvoorspelbaar  interactief geheel met en door u bepaald!

Een We Sing Dienst is geschikt voor jong en oud en uitstekend in te zetten in plaats van een reguliere dienst. Volledig verzorgd en uitgevoerd door Just4U, dus u bent geen dominee of organist nodig.

Alle teksten worden via de beamer geprojecteerd en buitenlandse liedteksten voor u vertaald. Tijdens de dienst is een collecte voorzien, door u als lokale organisatie zelf in te vullen.

Benieuwd naar de kosten voor een dergelijke themadienst van Just4U, neem dan gerust contact met ons op. In onze agenda staan de verschillende data en plaatsen waar deze dienst wordt uitgevoerd, zodat u vooraf een idee heeft, wat u kunt verwachten.