T(r )oontje lager gaat over het dynamische leven van David en tevens de grootste componist uit de bijbel Geen wonder dat onze nieuwste themadienst bol staat van muziek, om samen naar te luisteren en te kijken, maar ook om samen van te zingen.

Ondanks de eigentijdse  muzikale uitstapjes en de inzet van multimediale mogelijkheden, blijft de inhoud van T(r)oontje lager  volledig recht doen aan de oorspronkelijke Bijbelse geschiedenis, over het roerige en bijzondere leven van David. Hierin worden ook diverse meditatieve elementen niet uit de weg gegaan.

Kortom een themadienst zo uit het leven gegrepen, geschikt voor jong en oud en ook inhoudelijk uitstekend in te zetten in plaats van een reguliere dienst. Volledig verzorgd en uitgevoerd door Just4U, dus u bent geen dominee of organist nodig.

Alle teksten worden via de beamer geprojecteerd en buitenlandse liedteksten voor u vertaald. Tijdens de dienst is een collecte voorzien, door u als lokale organisatie zelf in te vullen.

Benieuwd naar de kosten voor een dergelijke themadienst van Just4U, neem dan gerust contact met ons op. In onze agenda staan de verschillende data en plaatsen waar deze dienst wordt uitgevoerd, zodat u vooraf een idee heeft, wat u kunt verwachten.