Dat had je gedroomd!

“I have a dream”, denk je dan aan Abba, of direct aan Martin Luther King? Desmond Tutu roept: Droom, Droom! Waar mensen blijven dromen en verder kijken en denken dan de feiten, voorbij gaan aan verlangens en eigen belang alleen, daar is God aanwezig.

Of je nu “waanzinnig gedroomd” hebt, of je droomt van idealen en van een betere wereld, feit is dat dromen een zeer belangrijke functie en betekenis hebben in ons dagelijks doen en laten, vroeger en nu.

De thema dienst leid ons via Bijbelse dromers, door de tijd heen, naar hedendaagse bekende en beroemde dromers met hun ideeën, en idealen. Wij prikken samen met u, letterlijk een aantal wens/droomballonen stuk, om op deze wijze dromen/idealen te delen met elkaar. It alles in combinatie met passende samenzangnummers en (pop) songs, die het geheel complementeren.

Just4U verzorgd deze thema dienst, qua invulling helemaal in eigen beheer, een organist en voorganger/spreker zijn niet nodig. Alle samenzang teksten worden vertoond op de beamer, Engelstalige teksten uit ons solo repertoire worden vertaald, zodat het te volgen is voor jong en oud.

Kortom een dienst “om van te dromen ”